Ceny i logistyka

1. Rezerwacji na spływ należy dokonać telefonicznie.
2. Transfer na start spływu kajakowego następuje z mety spływu, czyli z parkingu na wyspie Rehdanz’a” w Ozimku, gdzie pozostają samochody naszych gości, uczestników spływu.
3. Wyjazdy na start spływu kajakowego następują
o równych godzinach od 8:00 do 18:00.
4. Miejsce spotkania przed transferem na start spływu kajakowego to parking na wyspie Rehdanz’a w Ozimku. (vis-a-vis sklepu meblowego BRW).
5. Na transfer należy zgłosić się 15 min. wcześniej przed zamówioną telefonicznie pełną godziną.
6. Spływ kajakowy trwa ok 3h i kończy się w parku na wyspie Rehdanz’a w Ozimku obok parkingu na którym pozostawione zostały samochody uczestników spływu.

19 złoty/os.

Warunki /alternatywne/:

  1. Dla osob posiadajacych naszą karte "KSK" czyli kartę stałego klienta. Można ją otrzymać po zakupieniu 4 karnetów jednoosobowych za 100 złoty pomiędzy listopadem a marcem na spływy w najbliższym sezonie kajakowym. 
  2. Lekcje WF-u i jednostka treningowa.

19 złoty/os.

  1. Grupy autokarowe - wszystkie trasy.

25 złoty/os.

  1. Staniszcze Małe - Ozimek.
  2. Ozimek - Jezioro Turawskie.
  3. Krasiejów - Ozimek
  4. Krupski Młyn - Żędowice
  5. Jedna osoba w kajaku dwuosobowym

30 złoty/os.

  1. Fosowskie - Ozimek

50 złoty/os.

  1. Zawadzkie - Ozimek.
  2. Krupski Młyn - Ozimek
  3. Zawadzkie - Staniszcze Małe
  4. Wypożyczenie kajaka na cały dzień

Nocleg w namiocie 15 złoty/os.

Ognisko 10 złoty/os. /bez menu/

Podstawowe menu do ogniska 25 złoty/os. / bogracz lub żurek, chleb ze smalcem i ogórkiem małosolnym, kiełbasa z bułką/

Dodatkowo można domówić: kaszankę, kawę, herbatę, ciasto oraz pizzę.

Nocleg ze śniadaniem,  spływ kajakiem (3h) + ognisko 99 złoty.

Ognisko 10 złoty/os. /bez menu/

Podstawowe menu do ogniska 50 złoty/os. / bogracz lub żurek, chleb ze smalcem i ogórkiem małosolnym, kiełbasa z bułką/

Dodatkowo można domówić: kaszankę, kawę, herbatę, ciasto oraz pizzę.

Koszt zgłoszenia jednej osoby to 99 zloty.

© 2016 AGRO-RANCZO. Wykonanie: DRAWTECH